Mirë se vini

by Selvete

A-Z-bookletMirë se vini në East Lothian!

  • Në jemi një grupë njerzeve nga shumë vënde të ndryshme, të gjithë qe jetojmë ne Skoci Zona e Lindjes Lothian. Ne  takohemi një herë në javë për të diskutuar tema të ndryshme. Qëllimi ynë është për të inkurajuar njerëzit e tjerë si ne, për të ndarë përvojën e tyre me ne në lidhje me jetën e tyre të ri këtu. Kjo është arsyeja pse kemi krijuar këtë web-site të ju mirëpresim në jetën tuaj të re në Skoci. Ne përpiqemi të ju ndihmojë të zgjidhur poshtë, të bëjë disa miq dhe të japë çdo informacion që ju nevojitet, siç e dimë se nuk është një hap i lehtë për të filluar një jetë të re në një vend tjetër. Ne shpresojmë që ju do të doni idenë tonë dhe të bashkohen me ne Smile .

Date last modified: Wed 27th February 2013